Происшествия | 30 Апреля, 2024

Удар по Одесі: серед поранених – екс-нардеп Ківалов

Свежие новости: Удар по Одесі: серед поранених – екс-нардеп Ківалов

Колишній голова Центральної виборчої комісії Сергій Ківалов отримав поранення внаслідок російського удару по Одесі у понеділок.

Про це повідомляють співрозмовники "Української правди" в оточенні Ківалова та правоохоронних органах.

За інформацією джерел, зараз екс-главі ЦВК роблять операцію. У Ківалова – поранення стегна з ушкодженням артерії. Він має венозну кровотечу.

Як відомо, Ківалов також є президентом Національного університету "Одеська юридична академія", одна з будівель якої постраждала від російської атаки. За даними поліції, поранення також отримав заступник проректора академії Васильєв.

Цю інформацію підтвердив проректор НУ "ОЮА" Валентин Федоров.

Повідомляється, що горить будівля академії, відома в Одесі як "Замок Ківалова" або замок "Гаррі Поттера". На ньому вже майже згорів дах.

Одеський міський голова Геннадій Труханов повідомив, що кількість загиблих зросла до трьох осіб – у лікарні від отриманих травм померла жінка 1983 року народження. Також зросла і кількість постраждалих – допомога надається 20 людям .

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости